Fototapeta, Pampeliška makro béžová
Fototapety ostatné kvety

Fototapeta, Pampeliška makro béžová

Kód: TAP/TF_00043

Moderné vliesové tapety rozžiaria váš interiér k nepoznanie. Môžete si vybrať z tisícov motívov, ktoré neustále dopĺňa tím dizajnérov inšpirovaných najnovšími svetovými trendmi. V našej ponuke nájdete moderné tapety vhodné do všetkých miestností.

celý popis

Vyberte variant produktu (šírka x výška)

Dostupnosť: 4-7 dní
26,00 €
Potrebujete poradiť?

+420 702 510 317
info@xdecor.sk

Moderné vliesové tapety rozžiaria váš interiér k nepoznanie. Môžete si vybrať z tisícov motívov, ktoré neustále dopĺňa tím dizajnérov inšpirovaných najnovšími svetovými trendmi. V našej ponuke nájdete moderné tapety vhodné do všetkých miestností.

Najnovšia technológia tlače UVgel FLXfinish


Fototapeta je odolná voči oteru, poškriabaniu, znečisteniu, nenaťahuje sa vplyvom lepidla. Kryje drobné nedostatky stien a vytvára izolačnú vrstvu, pričom stenám dovoľuje dýchať. Materiál 100% certifikovaný vlies premium 130 g/m2 najvyššej kvality vyrábaný v Nemecku. Povrchová úprava tapety je matná a vytvrdená UV lúče. Gélové inkousty sú tiež odolné proti pôsobenie UV žiarenia, vody a zachovávajú si najkvalitnejšie živé farby po dlhé roky. Zloženie atramentov UVgel zaisťuje dokonalú stabilitu obrazu, vysokú konzistentnosť farieb a viditeľnosť drobných detailov. Naše fototapety odporúčame do detskej izby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kancelárie, kozmetického salónu, wellness a na množstvo ďalších miest.

  • Lepidlo je súčasťou balenia
  • Vlies s gramážou 130 g/m2
  • Výrobok bez zápachu, vhodný aj do detskej izby

Ekologické a bezpečné

Používané atramenty sú bez zápachu, 100% bezpečné pre životné prostredie a deti. Nemusíte sa báť tapetu umiestniť do akejkoľvek izby. Vďaka certifikátom kvality a bezpečnosti GREENGUARD je možné naše tapety úspešne používať aj v školách, škôlkach, zdravotníckych zariadeniach.

Obsah balenia

Tapeta je bezpečne zabalená do silnej lepenky, vo vnútri sa nachádza montážny návod a lepidlo.

Barva Béžová
Formát Horizontální
Značka Feeby